Bun venit! Am preselectat varianta site-ului pentru clinica cea mai apropiată de tine (Satu Mare). Poți schimba clinica din banda gri de mai jos.
Program
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Clinicile noastre

Igienizarea dentară profesională, profilaxia unui zâmbet frumos și sănătos

Igienizarea dentară profesională, profilaxia unui zâmbet frumos și sănătos

Zâmbetul este cheia unei imagini de succes, iar păstrarea unui aspect estetic al dinților depinde de igienizarea dentară profesională, realizată periodic.

Cu toții ne dorim așa-numitul zâmbet de Hollywood, iar acum oricine poate avea acces la tratamente stomatologice care oferă o dantură perfectă. Însă, indiferent că natura te-a înzestrat cu dinți frumoși și sănătoși sau că ai primit zâmbetul dorit prin fațete sau sisteme de implant dentar care au revoluționat estetica și funcționalitatea imediată, grija pentru dantură trebuie să fie constantă. Iar periodicitatea cu care mergi la evaluarea și igienizarea dentară profesională influențează sănătatea dinților și a gingiilor și implicit, aspectul zâmbetului tău, pe termen lung.

Igienizarea dentară profesională este necesară la fiecare 6 luni pentru a îndepărta bacteriile din cavitatea bucală, tartrul acumulat pe dinți, prevenind, astfel apariția problemelor dentare și gingivale și menținând sănătatea întregului organism.

Acum poți profita de oferta Finess Dental din luna februarie și poți avea pachetul special de igienizare profesională și albire dentară la un preț special.

De ce este important să nu sari niciodată peste igienizarea dentară profesională? Iată 5 motive care te vor convinge!

Previne apariția cariilor

Caria dentară este a doua cea mai răspândită afecțiune, după banala răceală. Pentru că genetica sau igiena necorespunzătoare pot duce foarte repede la formarea cariilor, igienizarea dentară este o metodă de profilaxie extrem de importantă și eficientă.

Practic, caria apare în urma acumulării de placă bacteriană, care atacă smalțul. Desigur periajul regulat, realizat corect, și folosirea aței dentare previn apariția acestei afecțiuni. Însă igienizarea dentară profesională de două ori pe an, sau chiar mai des în anumite cazuri, este esențială pentru menținerea sănătății orale.

Previne pierderea danturii

Principala cauză a problemelor gingivale serioase este, de fapt, acumularea de placă bacteriană. Așa apare gingivita, apoi boala parodontală care duce, în final, la pierderea dinților. Pentru a evita această situație, controlul stomatologic regulat este important în detectarea din timp a anumitor probleme din sfera orală. De asemenea, igienizarea cu airflow curăță foarte bine spațiile interdentare și îndepărtează placa dentară supra și subgingival.

Previne halena

Respirația urât mirositoare este o problemă orală care îți afectează atât starea interioară cât și imaginea. Nimeni nu își dorește să experimenteze halena. Însă este foarte ușor să eviți apariția ei, menținând igiena și sănătatea orală în condiție excelentă. Pe lângă rutina de îngrijire de acasă, vizitele în cabinetul stomatologic, pentru igienizare dentară profesională, ajută la menținerea dinților curați, prin îndepărtarea filmului bacterian, a petelor și implicit a mirosurilor neplăcute.

Îți oferă un zâmbet perfect

În urma igienizării dentare profesionale, dinții tăi vor fi mai albi, mai curați, mai strălucitori. Practic, prin airflow, detartraj și periaj profesional sunt eliminate nu doar bacteriile, ci și petele lăsate pe dinți de alimente și băuturi colorate. Iar pentru a beneficia de rezultate uluitoare, după igienizare poți opta și pentru albire dentară. Astfel vei obține zâmbetul de Hollywood la care visai.

Ajută la menținerea sănătății întregului organism

Sănătatea începe în cavitatea bucală, iar o mare parte dintre afecțiunile dentare și gingivale pot determina apariția bolilor cardiovasculare și a diabetului. Astfel, prin igienizare dentară periodică, poți împiedica dezvoltarea bolilor cronice. Dacă ai grijă de sănătatea orală, ai grijă de întreg organismul.

În concluzie, prin controalele periodice la medicul stomatolog, acesta va detecta apariția cariilor, parodontitei și chiar a cancerului oral, în stadiu incipient. De asemenea, aderând la igienizarea profesională în mod periodic vei menține sănătatea orală la cele mai înalte standarde și vei evita apariția problemelor serioase de sănătate.