Programari: 0770 958 858

Dinți într-o singură zi

Este o alternativă pentru cei ocupați. Serviciul „dinți într-o zi” oferă pacientului posibilitatea de a-și reface integral un dinte ce necesită o restaurare mai amplă (coroană sau încrustație) într-o singură zi, fără vizite suplimentare la medicul dentist, fără amprentare sau timp de așteptare ca lucrarea să vină din laboratorul de tehnică dentară.

Cum se realizează serviciul „ dinți într-o zi”? Ce echipamente sunt folosite?

Acest serviciu se realizează cu ajutorul mașinii Cerec CAD/ CAM. Sistemul se bazează pe o cameră de captură video cu înaltă acuratețe a detaliilor ce transmite informațiile captate în cavitatea orală unui computer, care, pe baza imaginilor 3D primite, va realiza designul integral al viitoarei restaurări a dintelui, fiind înlocuit astfel sistemul clasic de amprentare.

Amprentarea optică durează câteva minute, timp în care imaginile sunt capturate automat și clar. Sistemul “lipește” automat toate imaginile, oferind o situație identică cu cea clinică (dinți, gingie, relief ocluzal), iar medicul  va crea din numai câteva click-uri de mouse restaurarea dorită. Tot optic se scanează și dinții antagoniști precum și ocluzia. Informațiile sunt trimise către o mașină de frezat care execută lucrarea protetică necesară.

Căror pacienți li se potrivește serviciul „dinți într-o zi”

Serviciul „dinti într-o zi“este indicat tuturor pacienților  care au nevoie de reconstrucții importante ale dinților afectați de procese carioase. El reprezintă o soluție rapidă, estetică și de durată a restaurărilor protetice efectuate. Pacienții sunt încântați deoarece timpul de tratament de care au nevoie este scurtat semnificativ, nefiid necesare vizite repetate la medicul stomatolog. Este ideal  pentru și cel mai apreciat de persoanele care au un program foarte încărcat și care își doresc rapiditatea și estetica lucrăriilor efectuate - fără compromisuri în privinta materialelor utilizate.

Totodată, este soluția ideală de tratament pentru persoanele care, din diverse motive, au suferit fracturări sau pierderea coroanei vreunui dinte frontal. Pacienții obțin zâmbetul mult dorit cu ajutorul fațetelor dentare din ceramică executate într-o singură ședință.

Contactează-ne la nr. 0770 958 858 sau pe adresa programari@finess-dental.ro