Programari: 0770 958 858

Ortodonție

Îți dorești un zâmbet natural și frumos cu dinții perfect aliniați?

ortondotie clinica dentara Satu Mare

Tratamentul ortodontic e soluția pentru tine!

Tratamentul cu alignere (fără braketi) - gutiere transparente personalizate, care iți vor aduce zâmbetul perfect. Tu doar trebuie să le porți conștiincios și să te prezinți la controale, chiar și o dată la 3 luni

ortodontie satu mare

 

Îți punem la dispoziție o echipă de profesioniști, un cabinet dedicat pentru ortodonție, o sală de așteptare primitoare și un loc special amenajat pentru copii.

Vrei să vii cu copilul la un consult, dar nu știi când? Vârsta ideală pentru o primă vizită e 8-9 ani, sau chiar mai repede dacă sesizezi probleme evidente. Tratamentul precoce poate rezolva problemele mai ușor și mai repede.

Ești adult, ai dinții înghesuiți sau cu spații și nu vrei să îi șlefuiești? Te așteptăm la o consultație! Tratamentul ortodontic nu are limită de vârstă, dar beneficiile sale sunt vizibile toată viața.

La noi vei beneficia de un plan de tratament special făcut pentru tine, pe baza unei consultații amănunțite, a unor radiografii, fotografii și modele, realizate toate de medicul specialist ortodont.

medic stomatolog ortodontie Satu Mare

Vom discuta împreună opțiunile și vom alege varianta optimă pentru tine!

Folosim o gamă largă de tehnici și materiale (aparat fix metalic, aparat fix fizionomic- transparent-de safir, aparate mobilizabile) astfel încât să îți oferim ceea ce ți se potrivește mai bine.

aparat dentar Satu Mare

clinica ortodontie Satu Mare