Bun venit! Am preselectat varianta site-ului pentru clinica cea mai apropiată de tine (Satu Mare). Poți schimba clinica din banda gri de mai jos.
Program
Luni-Vineri: 8:00 - 17:00
Clinicile noastre

Partener acreditat al companiei producătoare de implanturi dentare MegaGen

Clinicile Finess Dental sunt partener acreditat al companiei producătoare de implanturi dentare MegaGen.

Implantul dentar

Implantul dentar este un dispozitiv din titan, asemănător ca formă cu un şurub, care se fixează în os şi ţine locul rădăcinii unui dinte. Un dinte restaurat complet prin terapia implanto-protetică are trei componente: implantul, bontul protetic şi coroana pe implant.

Implantul dentar reprezintă soluția optimă pentru tratamentul dinților care nu mai pot fi salvați prin alte proceduri stomatologice.

Implantul înlocuiește unul sau mai mulți dinți care nu mai pot fi salvați prin alte proceduri stomatologice, indiferent de poziția lor pe mandibulă sau maxilar. Rezultatul tratamentului prin implant dentar are cea mai bună funcționalitate și estetică, foarte apropiate de cele ale unui dinte natural.

Implantul patentat de MegaGen se numește AnyRidge, care permite finalizarea lucrării într-o singură intervenție (ședintă). Acesta este confecționat din aliaj de titan de gradul 4/de puritate superioară. Inovația implantului AnyRidge constă în utilizarea spirelor progresive Knife Thread, care asigură o bună stabilitate a implantului prin favorizarea obținerii unei densități osoase superioare la locul intervenției, indiferent de calitatea osului în care este introdus implantul. Spirele Knife Thread permit inserarea implantului printr-o procedură chirurgicală minim invazivă, cu protejarea osului cortical, coroana dentară fiind aplicată în aceeași ședință (One Day Implant).